Η Εταιρεία – Slideshow

company-1
company-2
company-3
company-4

Company P-A

για εμάς η θάλασσα της Λήμνου
είναι το σπίτι μας…

foto-koutoukis

Η εταιρεία «Λήμνου Θάλασσα» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που 20 χρόνια τώρα ταξιδεύει τις θάλασσες του Αιγαίου με τον ιδιόκτητο στόλο της ψαρεύοντας με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Ο ιδρυτής της εταιρείας Γιώργος Κουτούκης μεγαλώνοντας στην θάλασσα είχε ένα όραμα, να δώσει σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να δοκιμάσουν το χρυσάφι της Λήμνου.. τα αγαθά της θάλασσας… Με μεγάλο αγώνα και προσπάθεια το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Σε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο η σημερινή εταιρεία μας μεταποιεί αλιεύματα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας εφαρμόζοντας πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000 και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) ISO 22000:2005.

Η υψηλή διατροφική αξία και ποιότητα των προϊόντων μας εξασφαλίζεται χάρη στους αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγής, στη γνώση και εμπειρία του επιστημονικού και του τεχνικού προσωπικού, στην τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία «ΛΗΜΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑ» με σκοπό να αναδείξουμε την αξία των ελληνικών αλιευμάτων, την ιστορία της Λήμνου, αλλά και την μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας.Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πλαισιώνουν το νέο brand της εταιρείας μας. Φρέσκα αλλά και κατεψυγμένα ψάρια, μαλάκια και θαλασσινά, μαρινάτα, καπνιστά και αλίπαστα.

Στα καταγάλανα νερά του Βόρειου Αιγαίου ψαρεύουμε, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, με τον ιδιόκτητο στόλο μας και επιλέγουμε τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά που επεξεργαζόμαστε στο υπερσύγχρονο εργαστήριό μας βασιζόμενοι σε αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές. Η εμπειρία τόσων ετών, το μεράκι, η ευθύνη και η αγάπη για τον τόπο μας έχουν σαν αποτέλεσμα τα μοναδικά ποιοτικά προϊόντα «ΛΗΜΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑ».

Company – Contact Button

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

bg image

Company P1

με σεβασμό στη θάλασσα και στο περιβάλλον…

γνωρίστε την οικογενειακή μας επιχείρηση και τον ιδιόκτητο στόλο μας…